Title of a News Article

Haliliye Belediyesi'nden Urfa'da bir ilk...

Haliliye Belediyesi'nden Urfa'da bir ilk...
banner206
 Daha önce hiç olmayan bir kursu Şanlıurfa'da açan Haliliye Belediyesi büyük takdir kazandı. 

21. yüzyılın bugünlerinde teknoloji gün geçtikçe daha da değişken bir hal almaya başlıyor. Anı ölümsüzleştirme adına kullanılan aletlerden birisi olan fotoğraf makinesi, herkesin kavrayabileceği bir teknoloji aleti değil. Eğitimini ve fotoğraf makinesi ile neler yapılabilirliği öğretmek adına açılan fotoğrafçılık kursu yoğun ilgi gördü. 

Sayı anlamında kontenjanın şuan itibariyle 50 olması ve ilerleyen zamanlarda daha geniş kitlenin oluşması için tasarlanan bu projede sayı fazlasıyla doldu. Şanlıurfa'nın tarihini objektiflerine yansıtan ünlü fotoğraf ustalarının da aralarında bulunduğu kurs haftanın 2 günü açık olup Haliliye Gnçlik merkezinde düzenleniyor. Haliliye Belediyesi Basın Yayın Birimi ekibinden Ahmet Hamdi Çiçek'in eğitmenliğini yaptığı kurs yaklaşık 5 ay sürecek. 

Mahmut Ormancıoğlu, Şahin Avcı, Murat Ayneli, Ali Uzun gibi fotoğraf sanatçılarının da bulunduğu kursta, periyodik eğitimlerin dışında Urfa'nın dört bir yanı gezilerek ölümsüzleştirilecek. 

Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan fotoğrafçılık kursu, 5 ayın sonucunda sertifika ile ödüllenecek. Kursa katılım sağlayan öğrencilere, aldıkları eğitimler sonrası verilecek olan sertifikalarla hem iş yeri açabilme hem de KOSGEB gibi devletin sağlamış olduğu kolaylıklardan faydalanabilecekler. 


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195