Title of a News Article

Haliliye'de gelenek sürüyor...

Haliliye'de gelenek sürüyor...
banner206

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısıyla ilçe sınırlarındaki hastanelerde, her gün yaklaşık 700 hasta yakınının iftarlık ihtiyacını karşılıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatı ile Haliliye İlçesindeki hastanelerde yakınlarını bekleyen, refakatçilerin iftarlıkları Haliliye Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çalışma kapsamında, Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi, Haliliye EK Bina ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bekleyen hasta yakınlarına, görevliler tarafından iftar öncesi dağıtılan kumanya ve içecek dağıtılıyor.
Ramazan Ayı dolayısıyla dağıtılan hastanelerde iftar yemeği dağıtılmasından duydukları memnuniyeti ifade eden hasta yakınları; Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Öte yandan Rabia Meydanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü belediyelerinin işbirliği kurulan ve ilk 6 gününün Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Kardeşlik Sofrasında da, Ramazan Ayının 2’nci gününde de yaklaşık 1250 kişi okunan ezan ile birlikte iftarını açtı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195