Title of a News Article

Havuz başında bir araya geldiler...

Havuz başında bir araya geldiler...
banner206
 BİREYDER DERNEĞİNDEN 530 KİŞİYE MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ VERDİ

2013 yılında Şanlıurfa ilinin incisi olan Kelaynak Kuşlarıyla ünlü Birecik ilçesinde bir grup memleket sevdalısı tarafından kurulan çiçeği burnunda Birecik Eğitim, Kültür, Adalet ve Yardımlaşma Derneği Kısa adı BİREYDER Derneği kuruluşunun ilk ramazan ayında Birecik Mirkelam tesisleri havuz başı lokantasında iftar yaptı.

İftar Yemeğine Birecik Belediye Başkanı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik Milli Eğitim Müdürü Maksut Yüksekkaya, Birecik Milli Eğitim Şube Müdürü M. Raşid Çetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Aşkar, Eğitim BİR-SEN Başkanı Nahsan Aydın, Daire amirleri, muhtarlarımız, kanaat önderleri, esnaflarımız, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinden hemen önce yönetim kurulu başkanı Eğitimci M. Kerim Kaya kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada; BİREYDER derneğin vatandaşlarımıza hizmet amacı ile kurulduğunu ifade etti. Başkan KAYA Derneğin Kurulduğu günden beri üye sayısını hızla artırdığı ve halkın teveccühünü kazandığını ilçemizde güzel faaliyetlere öncülük ettiğini bundan sonra da ilçemizin yararına hizmetler yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Yönetim kurulu üyeleri Raşid Çetin, Müslüm Şahin, Bekir Aslan, Tayfun Çelik, Hüseyin Özateş, Bahri Küskün, Cuma Aktaş, Mustafa Akyel iftar yemeğine katılan tüm misafirleri ayakta karşılayarak herkese teşekkür ettiler.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Demir, BİREYDER Derneğine bizleri davetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek güzel bir iftar yemeği olduğunu söyledi.

İftar Yemeğine Katılan Birecik Mahalli Sporcular Derneği başkanı Mehmet Artar, çok güzel bir iftar yemeği oldu. Büyük bir kalabalık vardı. Her şey mükemmeldi. Büyük bir organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. BİREYDER Derneği ilçemize gerek eğitimde gerekse diğer konularda faydalı olacağına inanıyorum. Birecik ilçemizin böyle güzel, faydalı derneklere ihtiyacı vardır.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195