Title of a News Article

Hekimoğlu'ndan anlamlı mesaj...

Hekimoğlu'ndan anlamlı mesaj...
banner206
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, bu akşam idrak edeceğimiz ve mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
Başkan Adayı Hekimoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi.
"İslam Aleminde mübarek 3 aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan Aylarının müjdecisi olan Regaib Kandili olduğunu ifade eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu; İslam âleminin mukaddes kabul ettiği zaman dilimlerinden biri olan Mübarek Üç Aylar’a dikkat çekerek, bu mübarek aylar ve bu ayları bereketiyle kuşatan mübarek gecelerin Müslümanlar için aynı zaman dilimi olarak birer kurtuluş vesilesi olduğunu dile getirdi.
Receb, Şaban ve Ramazan aylarının müjdecisi olan Regaib Kandili’nin, kalp kapılarını açan bir anahtar olmasının yanında, inananlar için rahmet ve mağfiret ışığı olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, “Bu öyle bir gece ki; Sevgili Peygamberimizin mübarek dilinden dökülen dua olmuştur. Bu öyle bir gece ki; Receb ayının, Şaban ve Ramazan ayının mübarek kapısı olmuştur. Dolayısıyla ne mutlu bu kapıdan girebilene… Ne mutlu kurtuluşu müjdeleyen bu gecenin feyzinden, ihsanından ve bereketinden faydalanabilene… Ve yine ne mutlu ki Rahmet Peygamberi’nin duasıyla süslenen bu mübarek gecede kurtuluşa erebilene…” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195