Title of a News Article

Hergün ayrı bir mahallede etkinlikler düzenleniyor

Hergün ayrı bir mahallede etkinlikler düzenleniyor
banner206

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Süleymaniye Mahallesinde Grup İhvan İlahi Konseri düzenledi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Ayı etkinliklerini hız kesmeden devam ettiriyor. Etkinlikler kapsamında, Haliliye Belediyesi Gezici Sanat TIR’ı Süleymaniye Mahallesinde Gup İhvan’ı mahalle sakinleri ile buluşturdu. Şehit Ümit Yolcu Parkında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen ilahi konserinde, semazenlerde sahne aldı. Okunan ilahilere eşlik eden mahalle sakinleri, etkinlikte güzel dakikalar geçirdi.

“BAŞKAN CANPOLAT HER KONUDA YANIMIZDA”
Düzenlenen etkinliğe katılan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mahallenin ve vatandaşların her sorunu ile bizzat ilgilendiğini dile getirdi. Muhtar Dağ, “Başkanımız sağ olsun kendisiyle her görüşmemizde sorunları anında çözüme kavuşturuyor. Özellikle ilaçlama konusunda gösterdiği hassasiyet bizleri çok rahatlattı. Başkan sayesinde Süleymaniye Mahallesi daha yaşanılır bir mahalle oldu” ifadelerini kullandı. 
Düzenlenen programa katılan vatandaşlar da, Başkan Mehmet Canpolat’ın kendilerini düşünerek, hazırlattığı güzel etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Program, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ’ın Grup İhvan’a hediye takdimi ile son buldu.  

Öte yandan Ramazan Ayı etkinliklei kapsamında 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 22.00’de Ahmet Yesevi Parkında Fatih Kahvecibaşı ilahi konseri düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142