Title of a News Article

Hilvan Belediyesi, Yetimler İçin İftar Verdi

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçe Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Hilvan’daki yetim çocuk ve aile yakınları için iftar programı düzenledi.

Hilvan Belediyesi, Yetimler İçin İftar Verdi
banner206
Belediye çay bahçesinde düzenlenen iftar programına, Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, çocuklar ve aile yakınları katıldı. 

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programı sonrasında, iftara katılan yaklaşık 100 yetim çocuğa bayramlık hediye edildi. 

Gülen yetim yoksa gülen bir dünyanın da olmayacağını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; 

‘İnancımız gereği yetimlerin, mazlumların, düşkünlerin üzerimizde hakları vardır ve bizler de onları koruyup kollamakla görevliyiz. Aynı şekilde, gerek devlet ve gerek hükümet olarak; son zamanlarda sosyal yaşamı güzel kılmak için yapılan çalışma ve düzenlemelerde büyük mesafelerin kat edildiğini görüyoruz. Bizlerde, belediye olarak buradaki hassasiyeti göz önünde bulundurarak, bu çocuklarımızın asıl ihtiyaçları olan insani duygular çerçevesinde bir araya geldik. Bugünün dışında da onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu olsun bize. İnsani olarak atılan her adım, uzatılan her elin sıcaklığı büyük bir etkileşimle insanın bir yaşamına etki eder ve bu sevinç bütün dünyaya bu şekilde dağılır. İşte bu noktada, bir yetimin gülüşü dünyadaki gülüş demektir’ dedi. 

Ramazan’ın dışında da bu tür organizasyonların yapıldığını ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini belirten Bayık, Bu sorumluluğumuzun bilinciyle farklı zamanlarda da yerine getirdiğimiz gibi, bundan sonra da aynı şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Bu mübarek ayda savas mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olanlardan Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195