Title of a News Article

HİZMETE AÇILDI

HİZMETE AÇILDI
banner206
Şanlıurfa'da, "Hayat rotan belli olsun" sloganıyla hizmet veren ve konsept mekanıyla bölgenin en İddialı mekanı Kafem Route sizleri bekliyor...

Sadece Gençlere değil, 7'den 77'ye tüm Vatandaşların güzel vakit geçireceği ve ailesiyle birlikte zaman geçirebileceği mekânlardan birisi daha şimdi Şanlıurfa’da kapılarını açtı.


Hem gençler, hem de aileler için ideal bir mekan olma özelliğine sahip Kafem Route misafirleri için artı bir değer olurken çocuklarını emin ellere teslim etmek isteyen anne babalar için de ideal bir mekan olarak kapılarını açtı.

Kafem Route açılır açılmaz kentteki bir çok kesimden büyük ilgi gördü. Kafem Route ile Şanlıurfa’da artık aileler rahatlıkla çocuklarıyla oturup zaman geçirebilecek.

"Hayat rotan belli olsun" Sloganıyla  hizmet veren Kafem Route 'ta keyifli ve ferah saatler geçireceğinizden emin olabilirsiniz! Güler yüzlü hizmet anlayışı, şık mekanı ve hiçbir yerde bulamayacağınız lezzeti ve servisi ile ; unutulmayacak bir deneyim yaşatıyor Şanlıurfa halkına…


Bu mekan Şanlıurfa’ya Artı Değer Katar...!

Kafem Route aslında bir kafeden çok daha fazlası… Bu eşsiz mekanda enfes kahvelerinizi yudumlayabiliyor, inanılmaz sunumlarla yemek yiyebiliyorsunuz ve her biri kusursuz tazelikte.

Ayrıca, yediğiniz tüm yemeklerin lezzetinde özenerek pişirildiğini hissediyorsunuz. Çeşit çeşit pastalar, çilekli tartlar, cupcake’ler , çikolatalar ve içecekler burada kesinlikle denenmesi gerekenlerden. 


Peki, burada başka ne bulabilirsiniz? 

*Dünya Mutfağından Mükemmel lezzetler
*Mangal Kömürü eşliğinde Pişen Sınırsız Izgaralar 
*Odun ateşinde Pişen Tereyağlı Pizzalar Pideler Lahmacunlar
*Yaş pastalar, Tatlılar, Suffleler, Sütlaçlar, Kurabiyeler... 
*En kaliteli tütün çeşitleriyle Nargile keyfi
*Sıcak Soğuk İçecekler ve mükemmel Vitamin Barı ile ...
*Serpme Kahvaltı 

Ve Daha neler neler....

Siz değerli müşterilerine hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

Bizler, Şanlıurfa’nın tartışmasız en kaliteli ve müşterilerine en en güzel hizmeti sunan Bir Cafe'den Daha Fazlası "Kafem Route" 'tayız. Sizleride bekliyoruz efendim...!

Adres: Osmangazi mah. Behçet Arabi caddesi Emin Apt. Altı (vali konağı civarı) Haliliye/ŞANLIURFA
Rezervasyon:
0 414 3148484


Şık ve nezih bir ortamda insanların yemeklerini yiyebilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bu mekana herkesi bekliyoruz…

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195