Title of a News Article

Hizmete girdi...

Hizmete girdi...
banner206
Şanlıurfa'da, kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve yaklaşık 2 haftadır misafirlerini ağırlamaya başlayan Kervan Sarayı Otel'i hizmete girdi.

İş Adamı Kemal Özer'in Şanlıurfa turizmine katkı sunma adına yapmış olduğu bu proje takdirle karşılandı. Deyim yerindeyse Urfa tarihinin sıfır noktasında hizmete giren 3 yıldızlı Kervan Sarayı Otel'i, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Konaklama adına herşeyin düşünüldüğü ve özellikle de Urfa Tarihine ve kültürüne yakın inşa edilmesi gözlerden kaçmayan Kervan Sarayı Otel'i, misafirlerinin gözlerini kamaştırıyor. 

İletişime geçmek isteyenler ise 0414 215 1818 nolu sabit telefon hattından Kervan Sarayı Otel'i yetkililerine ulaşarak rezervasyon yapabilirler. 


Kervan Sarayı Otel'in de yok yok. Çift kişilik, aileler ve tek kişilik odalarda rahatlığın konforu tarihi huzurla yaşanacak. isteyen her müşteriye uygun tarifelerle hizmete giren Kervan Sarayı Otel'i, Tarihi mekanlara bir kaç adım yakında. Balıklıgöl platosu'na bir kaç dakika mesafede ve tarihi Urfa sokaklarını arkasını alan Otel Haşimiye Meydanı'nda hizmete girdi. 

İş Adamı Kemal Özer, 'işletmemizin Urfa adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmeti hem Urfalı hemşerilerimizin hemde Urfamızı görmeye gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi daha iyi ağırlama adına açtık. Ülkemiz adına gelecek yarınlara umutla bakıyoruz. Bu işletmemizi de o düşünceyle açtık.' dedi. 


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195