Title of a News Article

İlçeyi baştan aşağı yıkadı

İlçeyi baştan aşağı yıkadı
banner206

KORONAVİRÜS salgını tüm dünyayı kasıp kavururken merkezi ve yerel yönetimler salgın karşı tedbir alıyor. Viranşehir Belediyesi Ölümcül Koronavürs Covid 19'a karşı başlattığı çalışmaları ileri bir düzeye taşıdı.

Gerekli tedbirleri alan Belediye dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Hergün belediye höpörlörlerinden Türkçe, Kürtçe ve Arapça bilgilendirme yapan belediye ilçenin ana caddlerini ilçala yıkadı.

Temizlik çalışmasına bizzat katılan başkan Salih Ekinci, görevlilere birlikte caddeleri yıkadı. 

 Karacadağ Caddesinde başlayan yıkama çalışması, Eski Urfa Cdaesi, Ceylanpınar Caddesi ve Eski Derik Caddesinde devam etti. Temizlik çalışması kapsamında cadde ve kaldırımlar köpüklü ilaçlı su ile yıkandı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çalışmaları yerinde inceledi. 

İtfaiye hortumunu eline alan başkan Ekinci, Koronavirüse karşı halkı temkinli olmaya çağırdı.

 Başkan Ekinci, Sağlık Bakanlığının duyduğu 14 maddelik tedbir kurallarının hayati olduğunu dille getirdi.

Alınacak tedbirlerle bu salgının en az zararla atlatılacağını vurgulayan Ekinci, "Belediye olarak üzerime düşen tedbirleri almaya çalışıyoruz.Personelimiz ve imkanalrımız ile 24saat halkımızın hizmetindeyiz. Halk olarak gerekli tedbirini alalım. Zorunlu değilse evden çıkmayalım. Bir metre Aralık mesafe izi koruyalım ve kişisel temizliğe dikkat edelim. 'ifadelerini kullandı. 

Her zaman diyoruz biz koltukta oturmaya Değil Halkımızın yanında onların içinde olacağız ve bugün Şehirmerkezi Dört Ana caddemizi Temizlik elamanlarımızla birlikte yıkadık inşallah hep birlikte daha temiz bir Viranşehir için el ele vereceğiz be ilet korona virüsü def ederiz dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142