Title of a News Article

İnan ailesinden Memur-sen'e sert tepki...

Özel Haber.

İnan ailesinden Memur-sen'e sert tepki...
banner206

Memur-sen kurucu Genel Başkanı Şanlıurfalı Mehmet Akif İnan ailesine ve Şanlıurfalıları kızdıran karar.

Memur-sen Genel Merkezi tarafından kurulan Mehmet Akif İnan Vakfı mütevelli heyetinde merhum İnan'in ailesinden ve Şanlıurfalı bir ismin yer almaması aile tarafından tepkiyle karşılandı. 

Resmi Gazete’de yayınlanarak kuruluş süreci tamamlanan Mehmet Akif İnan Vakfı Mütevelli Heyetinin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Akif İnan Vakfı’nın millete ve ümmete hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Resmi Gazete’de yayınlanarak kuruluş süreci tamamlanan Mehmet Akif İnan Vakfı ilk mütevelli heyeti toplantısını gerçekleştirmiş oldu. Toplantıya, Mehmet Akif İnan Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan toplantı, vakfın faaliyet alanı ve çalışmalarına ilişkin istişarelerle devam etti.

Divan başkanlığını Mehmet Emin Esen'in yaptığı ilk toplantıda, Divan Üyeliğini Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Memur-Sen avukatlarından Ahmet Günenç yaptı.
Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ahmet ÖZER, Hacı Bayram TONBUL, Mithat SEVİN, Mustafa ÖRNEK, Soner Can TUFANOĞLU

Denetleme Kurulu: Can CANKESEN, Ramazan ÇAKIRCI, Osman AYDIN

İnan: "Derin üzüntü yaşıyorum "
Memur-sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan' ın kardeşi Dr. Ahmet İnan, Memursen yönetimine ateş püskürdü. İnan şöyle konuştu " abimin vefatı üzerinden birileri hep rant peşinde koştu. Biz Aile olarak hep nazik tavrımızı koruduk. Bizden merhum hakkında ne istendi ise verildi. Anıları, fikirleri, resimleri, ne istendi ise verildi. Memur-sen Genel Merkezi abinin adına bir vakıf kuruluyor, bu Vakıf yönetiminde bizim aileden kimse yok, Urfalı kimse yok. Vakıf bizim için yok hükmündedir "dedi.


 
                 
       

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 14:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat AYSEL
Murat AYSEL - 7 yıl Önce

Mehmet Akif İNAN ismi hem eğitim hem de sendika camiası içinde bu kadar büyük bir değer ifade ederken, İNAN ailesine mensup onca yetişmiş insan varken , kurulan vakıfta aileden bir ferdin bulunmaması çok büyük ayıptır . Mehmet Akif İNAN ismini kullanıp kendilerine makam ve mevki elde edenler,yumuşak koltuklarında kendi gazlarıyla ısınmaya devam etsinler.O'nun idealleri ,fikirleri,ulvi yaşam tarzı kimin umurunda....Ankara'nın politik ve çıkarcı düşünceleriyle körelmiş beyinler, sözüm ona "O'nun yolunda ilerleyerek" maddi dünyalarını zenginleştirme çabası içindeler.Her hesabın üstünde bir hesap sahibinin olduğunu unutmuş kimselerdir bunlar.

Mustafa bayram
Mustafa bayram - 7 yıl Önce

Yönetimde inan ailesinin olması gerekir veya bir urfalı olmalıdır

sakız
sakız - 7 yıl Önce

ya bunlar filistini sakız etti,çignedi sonrasında attılar gitti. akif inan' ı da çignemeye başlamışlar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142