Title of a News Article

İş Adamı Çayırcıoğlu'ndan kutlama

İş Adamı Çayırcıoğlu'ndan kutlama
banner206

Şanlıurfa'da, İş Adamı Aziz Çayırcıoğlu, Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle anlamlı bir mesaj yayımladı.

Toyota Plaza Çayırcıoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Aziz Çayırcıoğlu, öncelikle Mevlid Kandiline değinerek şunları söyledi;

"Doğumu ile insanlık tarihinin akışına yön veren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar, insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Her açıdan buhran içinde kıvranan insanlığa verdiği mesajlarla çıkış yolunu gösteren Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), maddi ve manevi sıkıntılarla boğuşan günümüz dünyasına da kurtuluş reçetesini sunmaktadır. Öyle ki, bugünlerde gündeme gelen ve batı ülkelerinin özellik de Fransa'nın hedefinde olan İslam Aleminin son peygamberi, Peygamber Efendimize karşı yapılan hakaretler, kabul edilemez türdendir. Hz. Muhammed SAV, tüm islam Aleminin kırmızı çizgisidir. Bu yüzden O'na yapılan hakaretleri bizler şiddetle kınıyoruz. Ahirette bunların hesabı fazlasıyla sorulacaktır. Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun."

Öte yandan yarın kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı ile ilgili de bir mesaj yayımlayan İş Adamı Aziz Çayırcıoğlu, "29 Ekim Cumhuriyet bayramı yarın tüm yurtta coşku ile kutlanacak. Necip milletimizin varoluşunun sembolü ve milletimizin tarihteki en büyük başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’ncı yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, Anadolu insanının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir. İnşallah, önümüzdeki yıllarda da bu kutlamalarımız coşkuyla devam edecektir. Ortadoğu'nun en güçlü ülkesi olma adına hükümetimiz ve devletimiz tüm gayreti ile çalışmaktadır. Tüm dünyanın hedefi haline gelen ülkemizi koruma adına milletçe birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Hİç kimse ülkemizi bölemeyecek. Bu toprak kolay kazanılmadı. Her adımında şehit kanı akmıştır. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Türkiye bırakma adına ülkemizi koruyup kollayacağız. Bu duygu düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142