Title of a News Article

İş Adamı Önkol'dan Bayram mesajı...

İş Adamı Önkol'dan Bayram mesajı...
banner206

Şanlıurfa'nın tanınmış genç iş adamlarından birisi olan Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol, mübarek kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hoşgörünün, küskünlüğün sona erdiği, insanların birbiriyle kucaklaştığı bir bayrama daha girdiklerini özellikle de paylaşmanın en güzel günlerine girildiğini ifade eden İş Adamı Arif Önkol mesajında şunları söyledi;

"Mübarek bir Kurban Bayramına daha yakınlaştık, Bayram arifesinde yaşadığımız mutluluk ve sevinçlerimiz her bayram sevdiklerimizle daim olsun. Kurban Bayramlarının en büyük önemi paylaşmaktır. Veren el alan elden üstündür düşüncesiyle hareket edeceğimiz bugünlerde, gerçekten de ihtiyaç sahibi insanlara elimizi çekinmeden uzatmamız gerekmektedir. Allah'ın bize emrettiği önemli konulardan birisi de bayramları paylaşmaktır, bu düsturla hareket ederek Kurban bayramımızı en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Adayacağımız kurbanların sevaplarını kazanmanın yanı sıra, kesilen her kurbanı yetime öksüze ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında elimizden geleni yapmalıyız. Paylaştıkça daha güzel bayramlar yaşayacağız. Küskünlükleri bir kenara bırakıp kucaklaşmalıyız, samimiyetimizi yüzümüze yansıtarak, insanlarla konuşmalı sevgimizi paylaşmayalıyız. Bu duygu düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum." 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142