Title of a News Article

İstanbul'da ki Urfalılar buluştu

İstanbul'da ki Urfalılar buluştu
banner206

İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılar özlem giderdiler.

İstanbul Şanlıurfalılar derneği (ŞANDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tirit yemeği buluşmasında , Siyasetten, Bürokrasiye, Sanattan, Ticarete kadar çok sayıda ismi bir arada buluşturdu.

BŞB Sosyal tesislerinde düzenlenen geleneksel tirit buluşmasına, Maliye ve hazine Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Kadıköy Belediye Başkanı Serdil Odabaşı, Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan,sanatçı Mahmut Tuncer, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek, Birecik Belediye Başkan yardımcısı Reşat Uzun, Birecikliler Dernek Başkanı Servet Güneş, Prof. Mustafa Özateş, Ayvansaray Üniversitesi Yönetim kurulu başkanı Nihat Kırmızı,  İlçe Dernek başkanları, iş adamları, Bürokratlar ve çok sayıda Urfalı isim katıldı.

ŞANDER Başkanı Av. Müslüm Kayacan, Urfalıların bir arada olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Maliye bakan yardımcısı Nurettin nebati, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül birer konuşma yaptılar. Kadıköy Belediye Başkanı Serdil Odabaşı ise, Urfalı Bürokrat ve siyasetçilerin azlığından yakındı, Birliktelik mesajı verdi.

Tören sonrası iş adamı Kenan Altun'a ŞANDER'e katkılarından dolayı plaket verildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195