Title of a News Article

İstanbul'dan Urfa'ya bisiklet köprüsü...

İstanbul'dan Urfa'ya bisiklet köprüsü...
banner206
İstanbul’dan Urfa’ya bisiklet köprüsü…
Şanlıurfa’da son yıllarda artış gösteren bisiklet kültürü, bir çok yerli ve yabancı bisikletçi turistleri Şanlıurfa’ya getirmeye devam ediyor.
Hafta sonu Şanlıurfa’ya 12 bisikletçiden oluşan bir grup gelerek Şanlıurfa’nın hem tarihi hem de turistlik yerlerini gezdi. İstanbul Küçük Çekmece Bisiklet Kulübü, Doğa Aktiviteleri Kulübü ve İstanbul Pedalşörler Kulübü üyeleri pedallayarak Şanlıurfa’ya geldiler.
12 Bisikletçinin Şanlıurfa’ya gelmesi ile beraber Urfa’nın ilk ve tek bisiklet derneği olan URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü Derneği) üyeleri tarafından karşılanarak Şanlıurfa’nın bir çok tarihi ve turistik yerlerini bisikletle gezdiler. Küçük Çekmece Bisiklet Kulübü, Doğa Aktiviteleri Kulübü ve İstanbul Pedalşörler Kulübü üyeleri URBİT Başkanı Mehmet Aslan’dan Şanlıurfa’daki bisiklet kültürünü görüşerek bilgi alış verişinde bulundular. Urbit Başkanı Aslan ise, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya uzanan bisiklet dostluğu emeği geçen bisikletçilere teşekkür etti.
3 Kulübün üyeleri ile Şanlıurfa’dan ayrılarak sırayla Adıyaman, Malatya, Erzincan ve Tunceli’i bisiklet ile gezip görmek tarihi ve turist yerleri ziyaret edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195