Title of a News Article

Jüri kimi seçeceğini şaşırdı!...

 Jüri kimi seçeceğini şaşırdı!...
banner206

Şanlıurfa’nın en büyük ilk alış veriş merkezi olan Urfa City AVM’de bugün çok renkli görüntüler yaşandı.  ‘Bana Yöremin Kıyafeti Yakışır’ adlı defilenin düzenlendiği AVM adeta kadınlarla doldu taştı.

Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümü nedeniyle yöre kiyafetleri ile özel bir defile gerçekleşti.  Yapılan Defile yarışmasında, Urfa’nın yöresel kıyafetleri tanıtıldı.

Birbirinden güzel ve genç kızların giydiği yöresel kıyafetleri, AVM’ye gelen müşteriler tarafından çok beğenildi.  

Urfa City AVM’de düzenlenen yöresel kıyafetlerin sergilendiği defileyi jüri üyeleri ise beğenmekte güçlük çekti. Renkli görüntülerin yaşandığı defilenin jüri üyeliklerini, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in Eşleri Turan Güvenç, Urfa City AVM Halkla İlişkiler, Reklam, Tanıtım Ve Planlama Müdürü Ayşegül Göncüoğlu, Hülya Aydoğdu, Şükrü Üzümcü ve Vildan Polat yaptı.

Dereceye girenlere altın verildi

Düzenlenen defilede birinciye tam altın, ikinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın verilirken diğer yarışmacılara teselli ödülü verildi.

Birinciliği Duygu Doğrugider ulaşarak Tam altının sahibi oldu. İkinciliği Meryem Basmacı yarım altın, üçüncülüğü ise Zeynep Badem çeyrek altın ödüllerini aldı.

Halkla İlişkiler, Reklam, Tanıtım Ve Planlama Müdürü Ayşegül Göncüoğlu, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti ve bir etkinliği daha başarıyla tamamladıklarını ifade etti. 




Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195