Title of a News Article

Kahraman Tazeoğlu rüzgarı esti...

Ramazan ayı dolayısıyla Balıklıgöl’de kurulan Ramazan Sokağı’nda dün akşam da güzel bir etkinliğe imza atıldı. Ünlü Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’nun sahne aldığı gecede konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Biz Eyyübiye adına başlattığımız bir cümle var, inşallah noktayı da bizler koyacağız. Çünkü biz noktayı koymazsak başkası koyar” dedi.

Balıklıgöl’de kurulan Ramazan Sokağı’nda dün akşam Tazeoğlu rüzgarı esti. Ünlü Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’nun sahne aldığı Eyyübiye Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri gecesinde, Urfalılar deyim yerindeyse şiire doydu.

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı, dün akşam da güzel bir etkinliğe imza atıldı. Türkiye’nin yakından tanıdığı Ünlü Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’nu Şanlıurfalılarla buluşturan Eyyübiye Belediyesi, ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’nun sahne aldığı gece de genci yaşlısı yediden yetmişe yüzlerce kişi Ramazan Sokağı’na akın ederek şiir dinleme fırsatı buldu. Birbirinden güzel şiirlerin seslendirildiği Ramazan Sokağı’ndaki şiir dinletisi yaklaşık 2 saat sürdü.

Geceye, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcıları Necmeddin Sağlam Mehmet Elgün, Giray Küçük, Aziz Aslan, İş-kur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, bazı meclis üyeleri ve 2 bine aşkın insan katıldı. 

Okuduğu şiirlerle Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşatan Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’na Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den övgü dolu sözler geldi.

Şiir dinletisi sonrası Tazeoğlu’nu sahneye çıkarak tebrik eden Başkan Ekinci, burada şiir gibi bir konuşma yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, konuşmasında öncelikle Şair Kahraman Tazeoğlu teşekkürlerini ileterek, “Eyyübiye’ye zaten böyle güzel güzel sözlü insanlar yakışıyor. Başladığınız cümleyi bitiremezseniz, noktayı başkası koyar dedi Tazeoğlu. Biz tabi Eyyübiye adına başlattığımız bir cümle var, inşallah noktayı da bizler koyacağız. Çünkü biz noktayı koymazsak başkası koyar. Güzelliklerle sizleri buluşturmaya çalışıyoruz, birde suç işlemeden katil olanlar, kalp kıranlardır. Eyyübiye ilçesinde kalp kıran kimse olmayacaktır. Biz çünkü gönüllere hitap etmek istiyoruz. Biz çünkü gönüller yapmaya geldik. Bizim siyaset anlayışımız, hayata bakışımız bu. Dolayısıyla kitapları milyonlar satan bir şairimizi, yazarımızı burada ağırlamaktan Eyyübiye Belediyesi olarak son derece mutluyuz” ifadelerini kullandı. Başkan Ekinci ayrıca gecede emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yaptığı konuşması sonrası Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu’nu Eyyübiye Belediyesi olarak yapacakları bir sonraki sosyal faaliyetlerde de aralarında görmek isteyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yüzlerce kişi karşısında kendisinden bunun sözünü alarak düzenlenen gecenin anısına Tazeoğlu’na bir plaket takdim etti.

Plaket takdimi sonrası Eyyübiye Belediyesi’nin Ramazan Sokağı’ndaki düzenlemiş olduğu şiir dinletisi gecesi alkışlarla son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195