Title of a News Article

Katıldığı kermeste kendi elleriyle yedirdi

Katıldığı kermeste kendi elleriyle yedirdi
banner206
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Semerkant Vakfı tarafından düzenlenen hayır kermesini ziyaret etti.

Semerkant Vakfı Ceylanpınar Temsilciliği çarşı merkezinde bulunan Gençlik Parkında kermes açtı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Semerkant Vakfı tarafından düzenlenen hayır kermesini ziyaret etti.

Ceylanpınar Semerkant Derneği tarafından Gençlik Parkı'na açılan hayır kermesini ziyaret eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve belediye meclis üyeleri kermesin hayırlara vesile olmasını diledi.

"KERMESİN GELİRİYLE DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORLAR"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Semerkant Vakfı'nın önemli görev üstlendiğini ifade etti. Atilla, " Semerkant Ceylanpınar Temsilciliğinin hazırlamış olduğu kermese katıldık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bereketli bol kazançlar nasip etsin. Her yıl bu kardeşlerimiz kermes düzenliyorlar. Kermesin geliriyle de ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Güzel bir görev üstlenmişler. Kermeste emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz. Bu tür sosyal faaliyetlerin devamlı arkasındayız" diye konuştu.

"BİR BELEDİYE BAŞKANININ YERİ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANIDIR"

Sürekli vatandaşlarla iç içe olmak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Atilla, şöyle konuştu:

"Sürekli vatandaşlarımızla iç içe olmak için uğraşıyoruz. Çünkü bizi buraya vatandaşlarımız getirdi. Bir belediye başkanının yeri her zaman vatandaşın yanıdır. Biz de elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızla bir araya gelip talep ve istekleri yerinde dinliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195