Title of a News Article

Kırıkçı'dan açıklama...

Kırıkçı'dan açıklama...
banner206
 
AK Parti Şanlıurfa İl Seçim koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, seçim çalışmaları kapsamında zaman zaman insanlarımızla bir araya gelerek, bazen de yerel televizyonlarda açıklamalar yaparak 24 Haziran seçimleri için destek istiyor. SKM Başkanı Kırıkçı, 24 Haziran’da halkımızdan çok güçlü destek beklediklerini söyledi.

AK Parti hizmet partisidir
AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Kırıkçı, “24 Haziran seçimleri gerçekten çok önemli ve geleceğimizi belirleyeceğimiz bir seçimdir. Onun için vatandaşlarımızın bu konuya duyarlı davranacağına ve tercihini Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partiden yana kullanacağına inanıyoruz. Allah'ın izniyle 25 Haziran günü yeni Türkiye'yi daha güçlü anlatacağız. Türkiye, 24 Haziran 2018 tarihinde Genel Seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem milletimizi temsil edecek olan Milletvekillerini seçecektir. Partimiz, Devletimize ve Milletimize en iyi şekilde hizmet ediyor ve etmeye de devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi AK Parti hizmet partisidir ve milletimize, ülkemize hizmet etmek için vardır” dedi. 

24 Haziran’da desteğinizi esirgemeyin
“Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi; ‘5 - 10 sene önce yaşadığımız hadiseleri gözümüzün önüne getirdiğimizde son 16 senede Türkiye’nin ne kadar büyük bir destan yazdığını çok daha iyi görüyoruz’ diyen AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “AK Parti Türkiye’sinde doğan, bizim dönemimizde hayata adımını atan, gerçek demokrasiyle yine bizim dönemimizde tanışan gençlerimizin bu karşılaştırmayı özellikle ve muhakkak yapması gerekiyor. Zira 24 Haziran’da ülkemizin istikbaline yön verecek tarihî bir seçim yaşanacak. Sizden 16 Nisan’da araladığınız o büyük ve güçlü Türkiye kapısını 24 Haziran’da ardına kadar açmanızı istiyoruz. Desteğinizi esirgemeyin diyoruz” diye konuştu. 

Yaparsa yine AK Parti yapar
AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Türkiye, 24 Haziran 2018 tarihinde genel seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem milletimizi temsil edecek olan Milletvekillerini seçecektir. Partimiz, devletimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edecek adayları belirlemiştir. Seçim sürecinin başarıyla tamamlanması ve en iyi sonucun alınabilmesi için, adaylarımızın uyması gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Adaylarımız kendilerini vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatabilmelidir. Adaylar yakinen tanındıkça oy alma oranı da o kadar artar diye düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın diliyle söylemek gerekirse; yapıldığında ülkemize ne güzel yakışır dediğimiz projelerimiz var. Geleceğe dair hayallerimiz, umutlarımız, hedeflerimiz var. Şimdi daha büyük yatırımlar için yola koyuluyoruz. ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ diyoruz. Bunun için halkımızdan çok güçlü destek bekliyoruz.”  

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195