Title of a News Article

Kış kurslarını başlattı

Kış kurslarını başlattı
banner206
Harran Belediyesi Kültür ve gençlik merkezinde gençlerin sosyal hayata katılmasını sağlamak ve becerilerini geliştirmek için farklı branşlar da kış kursları açılıyor.
Ücretsiz eğitimlerin verileceği kış dönemi kurslarında öğrenciler sosyalleşecek, yeteneklerini keşfedecek ve hobiler edinecek. Arapça kursundan, halk oyunlarına, Görsel sanatlardan müzik kursuna kadar birçok kategoriye ayrılan kurslarda öğrenci, memur ve yetişkinlere ayrı ayrı eğitimler verilecek.
Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Harran Belediyesi, açtığı kurslarla ilçe gençliğine ve öğrencilerine hizmetlerini sürdürüyor.
Yaz döneminde okulların tatile girmesinin ardından açtığı kurslarla ilçe gençliğine hitap eden Harran Belediyesi, kış kursları ikinci dönem için de çalışmalarını tamamladı.
İşaret Dili, Arapça, Halk Oyunları, El Sanatları, Müzik, Görsel Sanatlar, Bilgisayar, İngilizce, Müzik, El Sanatları ve Görsel sanatlar alanı olmak üzere toplamda 11 farklı alanda öğrenci, memur ve yetişkinlere yönelik kurslar açılıyor.
Önceliğimiz Eğitim parolasıyla çalışmalarını sürdüren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kültür ve gençlik merkezinde öğrenci, memur ve yetişkinlere yönelik kursların açılması için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirtti.
Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler Harran Belediyesi Kültür Merkezi hizmet binasına giderek başvuru da bulunabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195