Title of a News Article

Konseri provoke ettiler

.

Konseri provoke ettiler
banner206
 
Şanlıurfa Büyükşehir belediyesinin tarafından düzenenlenen Mustafa Ceceli konserinde olaylar çıktı. Konseri provoke eden grup konseri yarıda kesti.
Konser başlangıcında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konser alanına gelen Mustafa Ceceli büyük bir hayran kitlesi tarafından coşku ile karşılandı. Konserde birbirinden güzel şarkılar söyleyen Ceceli’ye hayranları eşlik etti. Konser alanında özel güvenlikçilerin güvenlik önlemleri yetmezken, Polis ekipleri yardımda bulundu. Hayran kitlesi Ceceli’ye ulaşmak için birbirileri ile yarışırken izdihama neden oldu. İzdiham sonrası Mustafa Ceceli konseri yarıda bırakarak sahneden ayrıldı. Mustafa Ceceli’nin sahneden ayrılmasının ardından kalabalık arasında bulunan bir grup sahneye taş ve pet şişeleri attı. Çıkan olaylar sonrasında polis ekipleri müdahale etti.

 

Olay yerine gelen TOMA ile göstericilere tazyikli su sıkarak göstericilerin dağılması için uyarılarda bulundu. Dağılmayan göstericiler TOMA ve polis ekiplerine taş atarak sokak aralarına kaçtı.

Çıkan olaylarda atılan taşlardan dolayı iki gazeteci çeşitli yerlerinden yaralandı.

 GÖSTERİCİLER DURAKLARA ZARAR VERDİ

Sokak arasına kaçan göstericiler Belediye duraklarına, çorba dağıtılan noktaları taşlayarak kırdı. Bazı göstericiler ise çöp konteynırlarını devirdi.

ÇIKAN OLAYLARDA 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Konserde çıkan olaylar sonrasında güvenlik önlemlerini alan güvenlik ekipleri yaptıkları çalışmaları sonucunda 11 kişiyi gözaltına aldı.
siverekguncel.com 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195