Title of a News Article

Öğretmenlerimiz hayatımızın büyük bir parçası

Öğretmenlerimiz hayatımızın büyük bir parçası
banner206
Fiat Önkol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Arif Önkol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, 'Öğretmenlerimizin hayatımızda çok büyük bir payı var dedi.

24 Kasım öğretmen Günü tüm yurt genelinde kutlanmaya başlandı. Fiat Önkol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Arif Önkol, bu nedenle bizlere bir açıklama yaparak Öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Önkol mesajında şunları söyledi; 

"Çok kıymetli öğretmenlerimiz, sizin çocuklarımıza öğrettiğiniz her harfin her kelimenin bizler tarafından sizlere büyük bir borcu var. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum sözünün gerçekten siz tarafından ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın gelecekleri sizlerin elinde. Onlara vermiş olduğunuz her bir bilgi onların geleceğine yön vermektedir. Sizlere minnettarız. Ülkenin geleceğini kurtarmak korumak ve daha ileriye taşımak istiyorsak, çocuklarımızı sizlerin verdiği bilgilerle aşılamalıyız. Ben, şahsım olarak sizlere canı gönülden teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum." 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195