Title of a News Article

Onlar yine sahneye çıkıyor...

.

Onlar yine sahneye çıkıyor...
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu, 2016-2017 sezonuna 'Fehim Paşa Konağı' ve 'Keloğlan Uzaylılara Karşı ' oyunları ile 12 kasımda başlıyor.

Sosyal Belediyecilik kapsamında kültürel ve sanatsal hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, yaz sezonun ardından 7'den 70'e herkesi kapsayan yeni gösteriyle vatandaşlara hizmet veriyor.

Her Cumartesi günü saat 19.30'da Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda, Turgut Özakman'ın yazdığı Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği trajikomik olayların ele alındığı 'Fehim Paşa Konağı' oyunu vatandaşların beğenisine sunulacak.

Uzman Pedagoglar gözetiminde çocuklar için geliştirilen ve 19 Kasım 2016 Cumartesi saat 13.30'da Şair Nabi Kültür ve Konferans salonunda, Hasan Ocakoğlu'nun yazdığı, Ali Şekercioğlu'nunda yönettiği 'Keloğlan Uzaylılara Karşı' oyunu ise çocukların kültürel ve sanatsal yönden gelişimi için özel bir şekilde hazırlandı.

32 Kişilik dev kadrosu ile vatandaşlara cumartesi günleri güzel bir gece yaşatan Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, geçmiş yıllarda gösterime giren oyunları ve gösteri sayısı ile Türkiye'de bir çok ödüle layık görüşmüştü.

Sezon açılışı öncesi provalarını gerçekleştirerek sezona iyi hazırlanan Tiyatro ekibi, Prova gösterimini Harran üniversitesi Osman Bey Kampüsü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda, öğrencilere sergiledi.

Keyifli anların yaşandığını kaydeden öğrenciler, Büyükşehir Belediyesinin bu tür sanatsal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmesinden dolayı tebrik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195