Title of a News Article

Örnek davranış...

Örnek davranış...
banner206
 İstanbul Şanlıurfalıla derneği örnek çalışmalarına devam ediyor. Av.Müslüm Kayacan başkanlığında ki istanbul Şanlıurfalılar derneği gurbette Üniversiteye okuyan öğrencilere burs verdikleri gibi onları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlıyor. Bu yıl 3.sü düzenlenen gecede öğrenciler doyasıya eğlenme imkanını da buldular. 

İstanbul'da Üniversite okuyan 250 öğrenciye bu yıl burs veren İstanbul Şanlıurfalılar derneği, dün gece dernek binasında öğrencilerle bir araya geldiler. Dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan ve yönetim kurulu üyeleri üniversite öğrencileri ile buluşmalarında memleket meseleleri ve güncel konular üzerinde fikir alış-verişinde bulunuldu. Ziya şark sofrası sahibi iş adamı ahmet Bingöl tarafından öğrencilere çiğ köfte ikramı yapılırken, çişitli üniversitelerde okuyan öğrenciler ise tanışma imkanını buldular. 
Dernek Başkanı Kayacan, amaçlarının genç üniversite öğrencilerinin sosyal ve kültürel anlamda bir arada toplamak ve yardımlaşmak olduğunu söyledi. Derneğimiz tüm Urfalıların evidir. ne sıkıntıları olursa bizimler irtibata geçmelerini söyledik. biz Urfalı kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142