Title of a News Article

Özer Ailesi'nden Urfa'ya yatırımı...

Özer Ailesi'nden Urfa'ya yatırımı...
banner206
Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından biri olan Kemal Özer, Tarihin sıfır noktasında Şanlıurfa'ya yakışır yeni bir hizmet alanını devreye soktu. Urfa'nın geleceği için yatırım yaptıklarını söyleyen Özer Ailesi, bu hizmeti yapmaktan dolayı mutluyuz' dediler. 

Balıklıgöl Platosu, tarihi çarşıların deyim yerindeyse tam ortasında bulunan Kervan Sarayı Otel'i önümüzdeki günlerde hizmete giriyor. Son Rötuşların yapıldığı Otel'de konaklamak isteyen misafirlere uygun yapılan odalar göz kamaştırıyor. Aile tipi odalar, yeni evlenen çiftlere özel odalar, tek kişi kalmak isteyenler için özenle düzenlenen odaların keyfi artık Kervan Saray Otel'de yaşanacak. 

Haşimi Meydanı ve Yıldız Meydanı arasında bulunan Tutku Giyimin arkasında hizmete girecek olan Kervan Sarayı Otel'inin mimarı olan İş Adamı Kemal Özer, 'Şanlıurfamıza böyle bir hizmeti sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Yaz sezonu öncesi Şanlıurfa'ya gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerimizi en güzel  şekilde bizlerde misafir etmek istiyoruz. Memleketimizin tanıtımı adına elimizden gelen tüm gayreti çabayı göstereceğiz. Ülke olarak yatırım yapmaya ve kalkınmaya devam edeceğiz. Bu ülke terörle değil, tarihi güzellikleri anılmaya layık. Bizlerde bunu düşünerek böyle bir hizmeti açmaya karar verdik. Geleceğimizi düşünüp Urfamıza yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.' dedi.

Kemal Özer, Eczacı oğlu Hasan Özer ile birlikte 7/24 burada çalışmaları yerinde inceleyip denetliyor. Kusursuz olması adına tüm eksikliklerin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde Kervan Sarayı Otel'inin açılışını görkemli bir şekilde yapacaklarını belirttiler. 



HABER: OSMAN KAYA

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195