Title of a News Article

Peltek olaya el attı ve...

Peltek olaya el attı ve...
banner206
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin yaptığı ‘’Halfeti ve Birecik Gaziantep’e bağlansın’’ açıklamasını, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’in girişimleriyle geri çekti.
Sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı açıklamayla gündeme gelen Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin ile görüşen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, yazılan yazının maksadını aştığını belirterek bu açıklamanın geri çekilmesini sağladı. Başkan peltek ile telefonda görüşen Sadettin Bilgin sosyal medya hesaplarından açıklamasını geri çekti. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Başkanı İ.Halil Peltek, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin’in yaptığı açıklamayı maksadını aşmış olarak gördük. Kişisel görüşünü ifade eden Başkan Sadettin Bilgin’in Kurumu adına bu açıklamada bulunması esef vericidir. Yoğunlaşmamız gereken, daha önemli konular varken, böyle bir konunu gündeme gelişi bizleri üzmüştür, Şanlıurfa 12 ilçesiyle bir kültür mozaiğine ve kardeşlik bağına sahiptir. Bizler Şanlıurfa iş dünyası temsilcileri olarak herhangi bir ilçemizin başka bir kente bağlanmasına müsaade etmeyiz. Başkan Sadettin Bilgin ile bu konuyu görüştük, açıklamasını sosyal medya hesaplarından geri çekti. Bizi kırmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195