Title of a News Article

Peltek ve Kaya Ankara'da sırt sırta verdi

Peltek ve Kaya Ankara'da sırt sırta verdi
banner206

Başkent Ankara'da dün başlayan ve bugün devam eden 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Zirvesinde birlikte stand açan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanları Peltek ve Kaya, memleketlerinin tanıtımını yapmaya devam ediyorlar.

Ankara Ticaret Odası bünyesinde gerçekleşen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'nde Urfa standı yoğun ilgi görüyor.

Tarihi ve kültürel değerlerin tanıtıldığı Zirvede, Siyasilerin, bürokratların ve vatandaşların en çok yoğun ilgiyi 12 bin 500 yıllık geçmişe sahip olan ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek ile Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın açtığı stand ilgi görüyor.

Başkanlar Peltek ve Kaya, dün başlayan bugün ve yarın devam edecek olan zirvede kentin turizmine ve ekonomisine katkı sunma adına deyim yerindeyse bir yere ayrılmıyorlar. Gelen misafirleri standta ağrılayarak Urfa'nın zengin lezzetlerini tattıran Peltek ve Kaya, son olarak eski Bakan Dr. Betül Sayan'ı konuk etti. Bir süre standta bilgi sahibi olan Bakan Sayan'ın içli köfte yediği görüldü. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195