Title of a News Article

Personelini ödüllendiren Başkan...

.

Personelini ödüllendiren Başkan...
banner206
 

Viranşehir ilçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, belediye birim müdürlerini çalışmalarından ötürü başarı belgesi ile ödüllendirdi. 

Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül törenine Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halef Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve birim müdürleri katıldı.

Ödül programında başarı belgesi almaya hak kazananlara Başkan Vekili Ömer Çimşit tarafından başarı belgeleri tek tek verilerek,  birim müdürlerine gösterdikleri gayret ve fedakârlıktan ötürü teşekkür edildi.

İdareci olarak ağır bir yükün altında olduklarını ifade eden Başkan Vekili Çimşit: “ Halka hizmet etme konusunda gösterdiğiniz çaba ve gayretten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim yanlış yapma lüksümüz yoktur. Fedakârca ve özverili çalışan tüm personelimize ve özellikle idarecilerimize katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül töreni Başkan Vekili Çimşit’in, başarı belgesi alan birim müdürleri ile hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195