Title of a News Article

Polat, İslam Aleminin bayramını kutladı.

Polat, İslam Aleminin bayramını kutladı.
banner206

Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı iş Adamı Mehmet Korkut Polat, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir yayımlayarak tüm İslam Aleminin bayramını tebrik etti.

Aynı zamanda Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Katılımcı Kurul Başkanı olan Mehmet Korkut Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"11 ayın sultanı Ramazan ayını güzel bir şekilde geçirdik ve uğurladık. Bugün bayram, bu bayram tuttuğumuz oruçların bizlere mükafatı. Dinimizin kutsal bayramlarından birisi olan Mübarek Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Pandemi gölgesinde geçen bu bayramda sevdiklerimizle kucaklaşamasakta gönülden gönüle doyunca sarılmayı hissediyoruz. Rabbim bu bayramlarımızın hürmetine Filistin'de ki kardeşlerimizin de yardımcısı olsun. Orada işgalci İsrail güçleri kontrolsüz bir şekilde müslüman kardeşlerimize yönelik saldırılar düzenliyorlar. Rabbim müslüman alemini muzaffer eylesin, zaferler nasip etsin. Buruk geçen bir bayram içerisindeyiz. İnşallah insanlık adına mutlu huzurlu günler geçiririz. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, mutlu bayramlar dliyorum."

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195