Title of a News Article

Ramazan Sokağı’nda buluştular...

Ramazan Sokağı’nda buluştular...
banner206

Eyyübiye Belediyesi Ramazan Sokağı, Ramazan Ayı dolayısıyla her akşam farklı etkinliklerle hizmet vermeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ev sahipliğini yaptığı Ramazan Sokağı, bu akşamda doldu taştı. Etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin Topal’da katıldı.

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı etkinlikleri bu akşamda farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ev sahipliği yaptı. Başkan Ekinci’nin yanı sıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin Topal, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, Mehmet Elgün, Aziz Aslan, çok sayıda meclis üyeleri ve 5 bine aşkın vatandaş katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı Ramazan Sokağı’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibi oyuncularından ve yönetmen olan Hasan Ocakoğlu tarafından çocuklara yönelik çeşitli oyunlar sergilendi. Birbirinden güzel oyunların oynandığı Ramazan Sokağı’nda Eyyübiye Belediyesi binlerce kişi tarafından düzenlenen organizasyondan dolayı alkışlandı.

Oynanan oyunlarda dereceye giren çocuklara Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin Topal tarafından çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Verilen hediyelerin ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin Topal, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya selam getirdiklerini ileterek; “ilk defa Urfa’ya geliyorum. Gerçekten çok şanslısınız. Muhteşem bir şehriniz var, harika bir tarih var. Ve bir Ramazan günü burada olmaktan dolayı, sizlerle tanışmak şehrinizin havasını teneffüs etmek çok büyük bir mutluluk duydum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise yaptığı konuşmada; “bir ramazan ayını da daha idrak ediyoruz. İklim şartlarından dolayı haliyle Urfa’da haya neredeyse durma noktasında ama akşam teravihten sonra da bu şekilde güzel programlarla sizlerle vakit geçirmek için uğraş veriyoruz. Tabi AK Parti Belediyeciliğinde de bir yandan sosyal belediyecilik, AK Parti belediyecilik örneklerinin en güzellerini burada sergilemeye çalışıyoruz. 30 Martta verdiğiniz destek için, 10 Ağustos’ta da vereceğiniz destek için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah güzel programlar düzenleyeceğiz. Madem AK Partiliyiz, madem AK Partiye mensup bir belediye başkanıyız, o zaman hizmetin en güzelini, en kalitelisini bu güzel insanlara getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da, “İstanbul’dan misafirlerimizle buraya geldik, Belediye Başkanlarımızla yaptıkları etkinliklerde onlarla birlikte olmayı arzu ettik. Sizinle olmaktan şeref duyuyorum. Gerçekten Ramazanı Urfa’da geçirmeyi çok istiyordum, bir günlükte olsa bugün de buraya geldim, sizinle birlikte oldum çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, “Dünyanın birçok yerinde insanlara şu huzuru, şu güzelliği, bir arada yaşamayı, oruç tutmayı çok görüyorlar. Ama Allah’ın izniyle, sizlerin dirayetiyle ebediyen biz bu topraklarda huzur içerisinde oruçlar tutacağız, bayramlar edeceğiz inşallah. Her şey sizler ve çocuklarımız için ve bu topraklardan devletin hizmetkar olduğunu, her şeyin millet için gençlik için olduğunu ve bunu öğreten Cumhurbaşkanı Adayımıza selam olsun diyorum” dedi.

Ardından, Başkanlar ve AK Partili misafirler, Ramazan Sokağı’nda kurulan stantları gezdi. Burada Ülkü Ocakları tarafından kurulan standa da selam veren Başkanlar ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları yöneticileriyle kısa sürelik bir selamlaşma ve tokalaşma yaşadılar.

Heyet, Stant gezileri sonrası yapımı devam eden Müze yanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mahmut Durgun İlahi konserine katıldı.   

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195