Title of a News Article

Sahur vaktin de iş başındalar…

Sahur vaktin de iş başındalar…
banner206

Yeni Kurulan Haliliye Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Rabia Meydanı’nda düzenledikleri iftar ve sahur sofrası yoğun ilgi görüyor. Başkan Yardımcısı Mehmet Demir’de kontrolleri yerinde sağlayıp, vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte 30 Mart yerel seçimleri sonrası yeni kurularak hizmet vermeye başlayan Haliliye Belediyesi, hizmet vermeye devam ediyor. Ramazan Ayı dolayısıyla vatandaşlar için Rabia Meydanı’nda kurdukları iftar ve sahur sofrasıyla hizmet vermeye devam eden Haliliye Belediyesi, özellikle maddi durumları iyi olmayan ailelere yönelik ve Suriyeli vatandaşlara burada hizmet veriyor.

Her gün farklı yemeklerin ikram edildiği Rabia Meydanı’nda, Belediye birim amirleri de bu konuyla ilgili olarak bizzat personellerin başında durarak işi takip ediyor. Takip eden isimlerden birisi de Yeni göreve seçilen Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ve meclis üyeleri arkadaşlarıyla birlikte hemen hemen her akşam ve her sahur vakti burada denetimlerini yapıp iftar ve sahur sofrasına gelen vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195