Title of a News Article

Siverek ilçesinde ki hizmetler alkış alıyor

.

Siverek ilçesinde ki hizmetler alkış alıyor
banner206

 Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerinin açılışı yapıldı 


Açılışa Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Büyükşehir Genel sekreteri Abdülkadir Açar  katıldı.


Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yenişehir Mahallesi çok amaçlı hizmet evi ile Esmerçayır Mahallesinde yapımı tamamlanan Abdullah Aydın çok amaçlı hizmet evi ile  camii  yapılan açılışlarla   vatandaşların hizmetine  sunuldu. 
    İlçede   yapılan açılışlara  Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Birliği Uyum Komisyonu  Başkanı  Mehmet Kasım Gülpınar   ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye  Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye  Başkanı Resul Yılmaz  Belediye  Başkan yardımcıları  meclis üyeleri  ile  çok sayıda   vatandaş katıldı.
      Esmerçayır Mahallesinde açılışı yapılan Abdullah Aydın cami ve çok amaçlı hizmet evinin açılışında konuşan Milletvekili Gülpınar geçtiğimiz yıl vefat eden adı çok amaçlı hizmet evine verilen Abdullah Aydını anarak şunları kaydetti” Vefa dediğimiz olay bu gün burada tecelli ediyor. Vefa mana itibariyle emaneti gerçek hak sahibine teslim etmektir. Bu gün halka hizmet etmek için çalışmış ancak ömrü kafi yelmeyen Abdullah Aydın kardeşimize hakkını teslim etmektir. Bu güzel düşünceyi ve bu vefa örneğini gösteren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepimizi bir dava uğruna yola çıktık kimimizin ömrü yeter kimimizin yetmez, önemli olan niyettir. Abdullah kardeşimizde iyi niyetle yola çıkmış bir kardeşimizdi, hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum hizmet bayrağını devir edene kadar inşallah vefalı oluruz”
Abdullah Aydın çok amaçlı hizmet evinin açılışının ardından Yenişehir Mahallesinde yapılan Çok amaçlı Hizmet evi açılışı yapıldı.
  Siverek Belediye  Başkanı Resul Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada şunları kaydetti.''Değerli dostlar açılışını yapacağımız tesis mahalle sakinleriyle birlikte kararlaştırılıp burada bu yatırımı yaptığımız karar verdiğimiz bir tesis 5 aylık kısa bir süre içerisinde tamamlandı hem Yenişehir mahallemize, selimpınar mahallemize bahçelievler mahallemizin her üç mahalleninde faydalanabiliceği bunlara hitap eden bir tesis alt katında çok amaçlı hizmet evimiz işte yemek salonu vesayre fehrileriyle birlikte mevcut üst katında da büyük bir mescidimiz söz konusu özellikle mescidi yapmamızın nedni şu sizlerle paylaşmak istiyorum, başta mahalle muhtarımız olmak üzere mahalle sakinlerinin tamamı bize böyle bir talepte bulundular, bizde hay hay dedik baş göz üstüne dedik ve mescidimizi de rabbim nasip etti tamamladık bugunde halkımızın hizmetine sunacağız inşallah, değerli dostlar Ak Parti Belediyeciliğinde elbetteki tarihi belediyeciliğin kültürel belediyeciliğin vizyonel belediyeciliğin sosyal belediyeciliğin çok önemli bir yeri var  ama bizim halk belediyeciliğimizin olmasa olmazı hiç şüpesiz hizmet belediyeciliğidir. Bügünde burda bunun güzel bir örneğini görüyoruz, bundan sonra da gerek ilçe belediyesi olarak gerekse büyükşehir belediyesi olarak siverek'le ilgili planlamalarımızı programlarımızı yapmaya devam edeceğiz, inşallah bir sürü eseri yatırımı siverek'e kazandırmış olacağız. ben huzurunuzda sayın vekilimize verdiği destekler için ve büyükşehir belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. biz burayı yaparken kendilerinden şunu talep ettik sayın başkanım bu çevre yollarıda yaparsak tesisle bütünleştirmiş olacağız burayı sağolsunlar onlarda ekiplerine talimatlarını verdiler, çok kısa bir süre içerisinde çevre yollarının tamamını yaptılar tamamladılar şuanda da anternatif bir bulvar olarak siverek halkımızın hizmetine sunmuş oldular. ben katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bedeninizden sağlığın kalbinizden sevginin sevginin eksik olmamasını diliyorum bir kez daha saygılar sunuyorum''dedi.
Yapılan açılışta Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı konuşmada şunları kaydetti.'' Yaklaşık olarak 110 gündür tüm ilçelerimize adalet içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.
Önümüzdeki yıllarda Siverek ilçemizde önemli hizmetlere ve projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, Siverek'in sorunlarını el birliği ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığımız ile birlikte el birliği ile çözeceğiz. Bu tesisleri Siverek ilçemizin Şirinkuyu, Selimpınar, Bahçelievler mahallelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Başkan Çiftçi'nin Konuşmasının ardından Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Birliği Uyum Komisyonu  Başkanı  Mehmet Kasım Gülpınar ise," El Birliği ile çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bu gün gerçekten fiziki, mimari ve çok amaçlı kullanış bakımından çok güzel iki hizmetin beraber açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
  Yenişehir  Mahallesinde ki Çok amaçlı Hizmet evinin açılışının ardından  İlçenin EL Cabir  Anadolu meslek lisesi  konferans salonunda   düzenlenen  halkla buluşma toplantısına  Katılan  Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi  Siverek Belediye  Başkanı Resul Yılmaz  vatandaşların  sorunlarını   dinlediler.
  Toplantının ardından Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu'nun dönemeç mahallesindeki  taziyesine katılarak başsağlığı dileklerinde bulundular.  Taziyenin ardından Şirinkuyu ile Ayvanat mahallesinde Büyükşehir belediyesi tarafından yürtülen yol çalışmaları Başkan Çiftçi ile Başkan Yılmaz yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195