Title of a News Article

SİVEREK MODERN TESİSE KAVUŞTU...

SİVEREK MODERN TESİSE KAVUŞTU...
banner206
 Siverek kültür merkezine kavuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kültür merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 

Yapılan Kültür merkezinin arazi alanı Siverek Belediyesi tarafından açılış öncesinde yapılan protokolle Şanlıurfa Belediyesine devredildi.

İlçenin Ayvanat mahallesinde 7 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan ve 4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip Siverek Kültür Merkezinin içerisinde 710 kişilik konferans salonu, idare binası, anfi, atölyeler, otopark ve çocuk kütüphanelerinin yer aldığı kültür merkezine 6 milyon Türk lirası harcandığı belirtildi. 

İftar öncesi yapılan açılış törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Komisyonu Başkanı  Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Eski Milletvekili Zülfikar İzol,  Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan ilçe belediye başkanı Resul Yılmaz “  bizim için önemli gün, hayallerimizin gerçekleştiği bir gün,  şu anda açılışını yaptığımız devasa kültür merkezimizin 7 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Ortak akılla dedik ki mülkiyeti Belediyemize ait alanı Siverekliler olarak sizde bilirsiniz ki Siverek’in en değerli bölgelerinden bir yerdir, inşa edilen yerde Devasa güzel bir konferans salonuna kavuştuk, Rütbeler ve makamlar gelip geçicidir, kalıcı olan bunun gibi eserlerdir, değerli Büyükşehir belediye başkanına ilçemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
      
Törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ise Şanlıurfa ve ülkemizin geleceği için yatırımların devamı için 24 Haziranda hepinizin partisi olan halkın partisine oyumuzu verelim ve Allah’ın izniyle yolumuza devam ederiz” dedi.
    
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar birinci hayalimiz kültür merkezine kavuşmaktı, ikinci hayalimiz ise bu kültür merkezinden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Siverek halkına hitap etmesidir” dedi.
   
Yapılan açılış konuşmalarının ardından açılışı gerçekleştirilen kültür merkezinin bahçesinde verilen iftar yemeği ile program son buldu.


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müslüm
Müslüm - 6 yıl Önce

Yaparsa Nihat çiftçi yaoar

BOZOVALI
BOZOVALI - 6 yıl Önce

sivereğin sahibi var ya bozovanın sahibimi varki 5 yılda bir gelip görünür cevheri gibileri yok ben bozovadan sorumluyum ne yaptın bozovaya teşkilatı karıştırmaktan başka

SIRADAKİ HABER

banner195