Title of a News Article

Siverek'te gelenek sürüyor

Siverek'te gelenek sürüyor
banner206
 Siverek Belediyesince Ramazan ayında kurulan geleneksel iftar çadırında her akşam verilen iftar yemeğine vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Cumhuriyet Caddesindeki Ağaçhan Parkında her akşam iftar saatinde yaklaşık 1.000 kişiye yemek veriliyor. Ramazan ayının maneviyatını yaşatmak düzenlenen iftar yemeklerine yoğun ilgi gösteren Siverekliler, bir arada olmanın huzurunu yaşıyor.

Ramazan ayının bereketi ve hoşgörüsüyle iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, iftar saatini bekleyen vatandaşlara yemek dağıttı.

Her gün alanda yaklaşık bin kişiye yemek verildiğini belirten Başkan Yardımcısı Postacı, "Bugün mübarek ramazan ayının 12'inci günündeyiz. Ramazan ayı boyunca Ağaçhan Parkında sürdüreceğimiz iftar yemeklerine halkımızın yoğun ilgisi devam ediyor." dedi.

Zaman zaman yağmur altında iftarı karşıladıklarını dile getiren Postacı, Ramazan ayının tüm İslam alemine rahmet ve bereket getirmesini diledi.

Her Ramazan ayında kurulan iftar çadırına mutlaka geldiğini belirten Deniz Kurt, "İftar çadırına geldiğimde Ramazan ayında ve oruçlu olduğumu his ediyorum. Böylesine güzel bir ortamı hazırlayan başta belediye başkanımız Resul Yılmaz'a ve emeği geçen ekibe teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195