Title of a News Article

Suruçlular ayakta alkışladı...

.

Suruçlular ayakta alkışladı...
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Hayatlı Evin Hayaleti 2' adlı oyunu ile ilçe turnelerini sürdürüyor. Siverek ile başlayan turnenin ikinci durağı Suruç'ta yoğun bir ilgiyle karşılanan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu izleyicilerin beğenisini topladı.  

Şanlıurfa'da sanatın her alanında hizmetlerini halka sunan Büyükşehir Belediyesi, tiyatroda da gitmedik ilçe bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından her hafta kent merkezinde yapılan gösterilerini ilçelere de yayan tiyatro ekibi, turneni ikinci durağı için Suruç'taydı. 
Suruç Öğretmenevinde 'Hayatlı Evin Hayaleti 2' adlı oyunu ile sanat severlerin karşısına çıkan Şehir Tiyatrosu, uzun süre alkış aldı. Suruçlu sanat severler kendilerine tiyatro izleme imkanı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu ekibinin önümüzdeki haftalarda devam edeceği turnenin tarih ve adresleri ise şöyle: 17 Ocak Harran İMKB Anadolu Lisesi, 7 Şubat Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi, 14 Şubat Viranşehir Gençlik Merkezi, 21 Şubat Birecik Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezi, 28 Şubat Bozova Çok Amaçlı Sinema Salonu, 07 Mart Hilvan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 14 Mart Ceylanpnar Tigem Sinema Salonu Ve 23 Mart Halfeti Gençlik Merkezi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142