Title of a News Article

Tazeoğlu, sevenleri buluşturdu

 Şanlıurfa iş-kur il müdürlüğü tarafından bu yıl 3. Düzenlenen kariyer günleri programı çerçevesinde bu akşam düzenlenen şiir dinletisi gecesinde sahne alan ünlü yazar şair Kahraman Tazeoğlu, sevenleri bir araya getirdi, Kariyer Günleri etkinliği adına 3. Kez Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Tazeoglu, onur plaketini Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den aldı. 

İskur Şanlıurfa. İl Müdürlüğü tarafından hayata gecirilen Kariyer Günleri etkinliği bu yılda muhteşem oldu. Mozaik AVM Konferans salonunda gerçekleşen şiir dinletisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Geceye, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardımcısı Said Ardan,  iskur İl müdürü Necdet Karasevda, yardımcıları Ali Kızıl, Mahmut Kaçar ve bine yakın vatandaş katıldı. 

Ünlü yazar şair Kahraman Tazeoglu'nun sahne aldığı gecede, dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Birbirinden güzel şiirlerini yorumlayarak dinleyicilerine keyifli bir akşam yaşatan Tazeoglu, bir kez daha Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yaklaşık 2 saate yakın sahnede kalan Tazeoglu, gecenin onuruna plaketle ödüllendirildi. Tazeoglu plaketini Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den aldı. 

Tazeoglu, şiir dinletisi sonrası onlarca hayraniyla buluşup kitaplarını imzaladı, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Haber Foto:  Ali Uzun
Kamera: Ahmet Yılmaz 
K





Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195