Title of a News Article

Tiyatro ekibi ilçe turnesine çıktı

.

Tiyatro ekibi ilçe turnesine çıktı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kültürel faaliyetler çerçevesinde tiyatro ekibiyle kentin 13 ilçesinde tiyatro gösterilerine başladı. İlçe turnesinin startını Bozova ilçesinden veren tiyatroculara başarılar dileyen Başkan Çiftçi: "Sanatın ve sanatçının yanındayız" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait tiyatro ekibinin kent merkezinde gösterime giren oyunlarını bu kez Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde tiyatro severler için sergileyecekler.

İlk olarak Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde perdelerini açacak olan tiyatro ekibindeki oyuncuları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ilçeye uğurladı.

Güzel oyunların yazılıp, güzel sahnelerle seyirciyle buluşturduklarını belirten Başkan Çiftçi: "Bozova İlçemize Büyükşehir Belediyemizin Tiyatro ekibini yolluyoruz. 20 Aralıkta tiyatro turneleri başlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir 13 ilçesiyle bir bütündür. İlçelerimizde arkadaşlarımız güzel oyunlarıyla, orada sahne alıp, gerek tiyatroya ilgi duyan gençlerimizle, kadınlarımızla buluşacaklar. Güzel oyunlarıyla kalabalık seyircilere oynuyorlar. Çok güzel oyunlar yazıldı güzel sergileniyor. Ben de bu gün oyuncuları yolculamak istedim. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak hem sanatın hem sanatçının yanındayız. Tüm ilçelerimiz bu sanat festivalimizden, sanat sunumumuzdan tiyatro sunumumuzdan istifade edecekler. Ben ekibi kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak her zaman onların yanındayız" diyerek ilçelerdeki tiyatro severleri Büyükşehir Belediyesinin tiyatro gösterisine davet etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195