Title of a News Article

Tuna, İstanbul şubesini kabul etti...

Tuna, İstanbul şubesini kabul etti...
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı İstanbul Şubesi yönetimini kabul etti.

 

 Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret eden heyete Şurkav İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Çelik başkanlık etti. Şubenin üyeleri ve İstanbul’da yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Tuna’ya bilgi veren Çelik, kendilerini kabul eden Vali Tuna’ya yönetim kurulu adına teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Şurkav oldukça önemli bir geçmişe sahip. Bugün geldiğimiz noktada özellikle Urfa’ya hizmeti olan böyle bir vakfın Türkiye’nin dört bir tarafında olan Şanlıurfalı hemşerilerimize ki onların büyük bir kısmı İstanbul’da yaşamaktadır, bunların içerisinde değişik kademelerde görev yapan insanlar var. Onların kendi inisiyatifiyle oluşturdukları ve Şurkav tarafından da uygun görülen bir şube kurulumu neticesinde içerisinde çok değerli insanlar yer alıyor. Onların bu ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Bundan sonra yapacağımız çalışmaların İstanbul ayağını organize etmek üzere orada daha da görünür hale gelmek, temsil kabiliyetimizi arttırmak, dışarıdaki Urfalılara da ulaşabilmek, yaptığımız çalışmalara onların da katkısını, ilgisini çekebilmek için bundan sonraki dönemde ne yapabileceğimizi konuştuk. İnşallah gerek burada gerek İstanbul’da bundan sonra düzenli aralıklarla belirleyeceğimiz ortak bir mekânda çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve hem ülkemize hem de bölgemize hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

 

Ziyaretin ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından Şurkav İstanbul Şubesi Yönetimine ziyaretleri anısına hatıra hediye edildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142