Title of a News Article

Tuna Sınırda sert mesajlar verdi...

Tuna Sınırda sert mesajlar verdi...
banner206

 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; ilçe gezilerinin kapsamında gittiği Ceylanpınar’da kanaat önderleriyle bir araya gelerek ' Birileri düne kadar hep işimize karıştı, artık birlik zamanı' dedi. 

Tigem’de gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra; Kaymakam Ahmet Karatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Bayol, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Uzun ve ve Vali Danışmanı Reşat Uzun ile yaklaşık yüz kanaat önderleri katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Tuna; davete icabet ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti. Ceylanpınar’ın bünyesinde barındırdığı çiftlikle tarımda önemli noktalara geldiğini belirterek konuşmasına devam eden Vali Tuna: “Tigem Çiftliğimiz Ceylanpınar’la özdeşleşmiş. Bu güzide kuruluşumuzdan ilçemizde yaşayan binlerce vatandaşımıza sizler vasıtasıyla en içten sevgi ve selamlarımızı iletiyorum” dedi.

Türkiye’nin içinden geçtiği önemli süreci hatırlatarak konuşmasına devam eden Vali Tuna: “Ülke olarak her alanda yapmış olduğumuz atılımlar, insanımıza sunmuş olduğumuz hizmette gelinen nokta sadece ülke içinde değil, bölgemizde ve dünyada daha itibarlı, daha saygın bir ülke konumuna gelmek için yapılan çalışmalar hepinizin malumu. Ama bugünün dünyasında ayakta kalmak da kolay değil. Bizi yolumuzdan alıkoyan, durdurmak isteyen güçler de çeşitli yöntemlerle bize zarar vermeye çalıştılar. Özellikle terör örgütlerini kullanarak Türkiye’ye zarar verme noktasında birleşiyorlar. Bunların hepsini ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberlikle aşmasını bildik. Halkımızın sağduyusu sayesinde bunların planları boşa çıktı. Önümüzdeki Nisan ayında yapılacak olan halk oylamasıyla kritik bir süreci daha geçiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yönetim sistemine ilişkin olarak devletin yönetimini daha da güçlendirerek kendi iradesini kullanarak hem parlamentosunu hem devlet başkanını seçerek ülkenin daha istikrarlı ve huzurlu bir yönetime kavuşmasıyla birlikte bu zamana kadar yapamadığı atılımları bundan sonra daha rahat bir şekilde yapacak. Ülkemizin 2023 ve daha sonraki hedefleri ve dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmesi noktasındaki hedeflerine ulaşmada büyük bir dönemeci de geçmiş olacak. Bu temenniyle hassas olduğumuz bu günlerde birliğimize ve beraberliğimize zarar vermeye çalışan mihraklara karşı dikkatli olunması, tedbirli olunması ve birbirimize olan desteğin azalmaması noktasında bir duyarlılık oluşturmak amacıyla çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Yapılması gereken en önemli çalışmalardan birinin eğitim olduğunu kaydederek konuşmasını sürdüren Vali Tuna: “Sürekli okullarımızı ziyaret ediyoruz. Gençlerimize nasihatte bulunuyoruz. Onları iyi yetiştirmeliyiz. Çocuklarımıza sahip çıkmak, onlara iyi rehberlik yapmak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Biz bu konuda her zaman sizlerin yanınızda ve destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra kanaat önderlerinin görüşlerini paylaşması ve önerilerinin alınmasıyla devam etti.  Vali Tuna, daha sonra ilçede bazı temaslarda bulunduktan sonra ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142