Title of a News Article

Türkmenler Birliği Erdoğan'la görüştü

Türkmenler Birliği Erdoğan'la görüştü
banner206
Bir kaç ay önce Şanlıurfa'da faaliyet göstermeye başlayan ve kısa sürede sesini tüm yurda duyurmayı başaran Şanlıurfa Türkmenler Birliği, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı İş Adamı Hasan Çay önderliğinde hizmet veren birlik, 16 Nisan referandumunda Türkiye Birincisi olan Harran İlçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme sağladı. 

Harran ilçesinde Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeği öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme sağlayan Birlik Başkanı Hasan Çay, burada yapmış oldukları hizmetleri anlatarak, destek sözü aldı. 

Türkmenlerin yöresel kıyafeti olarak bilinen Çapan atkısını kendi elleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın boynuna saran Hasan Çay çok mutlu olduklarını vurguladı. Erdoğan'ın, böyle bir birliğin oluşmasından yana sevindiği ve her türlü desteğin verileceği belirtildi. 

Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten ve yaptıkları çalışmaları anlatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, her türlü desteklerini vereceklerini bizlere ileten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz' dedi. 





Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195