Title of a News Article

Urfa Büyükşehir'den sosyal atak...

Urfa Büyükşehir'den sosyal atak...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 5 Tesisiyle Şanlıurfa'nın dört bir yanında otantik mekanları, geniş bahçeleri ve farklı lezzetleriyle hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş. tarafından halka açılan Sosyal Tesisler, Şanlıurfa'nın en güzel manzaralarına sahip olmanın yanı sıra doğa ve tarihle iç içe mekânlarıyla halkı ağırlıyor.

5 Sosyal Tesis ile hizmet veren Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş. farklı lezzetlerin yanı sıra vatandaşlara oyun alanları, yeşil alanlar, gezi parkurları, spor alanları ve çocuk parkları ile Şanlıurfalıları bu mekanlarda ağırlamaya devam ediyor.

CUMHURİYET PARKI SOSYAL TESİSLERİ

Yaz tatilin gelmesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu ve içerisinde Restaurant, Kafaterya, Havuz Başı Kır Düğün salonu, piknik alanı, yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları ve oturma birimlerinin yer aldığı GAP Vadisi 1. Etabında yer alan Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri vatandaşların en uğrak mekanları arasında yer alıyor.

GAP SUKAY PARK SU SPORLARI MERKEZİ

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY PARK tesisleri, tüm hafta vatandaşlara hizmet veriyor. Şanlıurfa'nın ilk su sporları merkezi olma özelliği taşıyan ve görsel açıdan büyük bir zenginliği sahip olan GAP SUKAY Park'da isteyen vatandaşlar kafe bölümünde oturup dinlenme imkanı bulurken diğer yandan da su sporları olan, Jetsky, Kano Sporu, Tekne Turu, Snowboard ile vatandaşlara su sporu yapma olanağı sağlıyor.

BOZOVA - ÇATAK SOSYAL TESİSLERİ

600 bin metrekareden oluşan alanıyla Bozova-Çatak Sosyal Tesisi piknik ve mesire alanı ile bitki örtüsünü genişleten ve alan içerisinde yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk oyun parkları ile bay, bayan mescitleri ve restaurant bulunduran Sosyal Tesis ayrıca vatandaşlara hizmet vermek amacıyla tekne turları düzenliyor.

HALFETİ SOSYAL TESİSLERİ

İçerisinde 36 yatak kapasiteli butik otel, kafe, restaurant, havuz ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Halfeti Sosyal Tesisleri, bulunduğu konum ile de muhteşem bir görseli misafirlerine sunuyor.

HAMARAT ELLER MUTFAĞI

Haleplibahçe Havzası Müzeler Bölgesinde bulunan ve 20 kadının çalıştığı Hamarat Eller Mutfağı birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin yanı sıra kafeterya, mutfak ve çocuk oyun alanı gibi birçok sosyal donatıyı vatandaşların hizmetine sunuyor.

SAKIBIN KÖŞKÜ

Geçmişin izlerini taşıyan, mistik ve otantik mekanı, geniş yeşil alanı ile vatandaşların hizmetine sunulan Sakıbın Köşkü, Kafeterya hizmetinin yanı sıra yöresel yemekleri ve klasik lezzetleri de misafirlerine sunuyor. Yaz Sezonu ile birlikte düğün fotoğrafçılarının da en uğrak

mekanları arasında yer alan Sakıbın Köşkü, şehir merkezinde ferah bir ortam arayan ailelerinde ilk adresi konumunda.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

Dağ etaği tarafına ötöbüs hattı verilse arabası olmayanlar sukaya urfakartla gider.Sayın büyükşehir belediye başkanımıza duyrulur.Arabamız yok diye daha sukayı göremedik.

ali
ali - 7 yıl Önce

cumhuriyet parkı hizmeti berbat ötesi yetkililere duyrulur

SIRADAKİ HABER

banner195