Title of a News Article

Urfa'da coşkuyla kutlandı

Urfa'da coşkuyla kutlandı
banner206

Şanlıurfa'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. Katılımın yoğun olduğu törende Büyükşehir engelli mehteran takımı ve halk oyunları ekibi tarafından yapılan gösteriler büyük ilgi gördü.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'nci yıldönümü kutlaması Vali Abdullah Erin'in makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Yağmur nedeniyle 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda devam eden kutlamalarda Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Şanlıurfa Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı kutlamalar, Büyükşehir Engelli Mehteran takımın, Gençlik spor ile müdürlüğü tarafından spor gösterileri ve İl milli eğitim müdürlüğü tarafından yöresel halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195