Title of a News Article

Urfa'dan ayrıldılar...

.

Urfa'dan ayrıldılar...
banner206
 
TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması ve Araştırma Komisyonuna bağlı 18 Milletvekili ile bir araya gelen  ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir olarak her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi.  

Özel bir toplantı salonunda gerçekleştirilen programda  Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlatan Başkan Nihat Çiftçi, Aile Bütünlüğünün korunması adına büyük bir özveri gösterdiklerini vurguladı.

Şanlıurfa'nın aile değerlerini ve etnik yapısını gelen heyete anlatan Başkan Nihat Çiftçi, "Aile bütünlüğünün korunması ve güçlenmesi için komisyonumuzun Şanlıurfa'yı seçmesi Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak çok sevindirici bir gelişmedir. Büyükşehir Belediyesi olarak aile bütünlüğünü korumak adına çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şubesi müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalarımız gelen komisyon üyelerimizle paylaşılmıştır. Komisyonumuzu Şanlıurfa'da ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

Ev sahipliğinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden TBMM Aile Bütünlüğünün koruması araştırma Komisyon Başkanı AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Kesir ise, "Şanlıurfa bizim için çok önemli bir şehir. Ailelerimizin sorunları noktasında Büyükşehir Belediyemiz, Harran Üniversitemiz, Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu raporu inceleyerek gerekli çalışmaların yapılması için TBMM'ye ileteceğiz. Ev sahipliğinden dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Yenice Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret eden heyeti, Büyükşehir Belediyesi kursiyerleri yöresel elbiseleriyle karşıladı. Burada kursiyer kadınların yapmış olduğu el işi sergisini inceleyen heyet kadınlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195