Title of a News Article

Urfa dernekleri ile buluştu...

Urfa dernekleri ile buluştu...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İstanbulda Urfalılarla bir araya geldi. Gurbetti Urfalılarla Ziya Şark sofrasında bir araya gelen Başkan Çiftçiyi yakın ilgiyle karşıladılar. 

Bir süredir il dışında bazı temaslarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dün Sanatçı ibrahim Tatlıses basta olmak üzere gurbetteki Urfalılarla buluştuktan sonra bu sabah Istanbul' da bulunan Şanlıurfalılar ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. 

İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Av. Müslüm Kayacan, Sanatcı Zekeriya Ünlü, iş adamı Mehmet Çavuş, Hıdır Tepret, Nabi Kırmızı , Mustafa Akyürek,Ahmet Bingöl, Nihat Kırmızı,  Av. Ahmet Küçük, Gazeteci Müslüm Aktürk, gibi çok sayıda hemşehrisi ile bir araya gelen Başkan Çiftçi  herkesi 7-8 ekimde yapılacak olan isot festivaline davet etti. 
İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Av Müslüm Kayacan, ziyaret sinesi yaptığı açıklamada " BŞB Nihat Çiftçi ve ekibin çalışmalarını yakından takip ediyoruz.  Bugün bizlerin misafiri oldu ve güzel istişarelerde bulunduk.  Urfamıza hizmet eden herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi.



Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142