Title of a News Article

Urfa ekibi şenliğe damga vurdu...

.

Urfa ekibi şenliğe damga vurdu...
banner206

 Bursa Yenişehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve kurtuluş etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Şenliklere Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi sıra gecesi ziyafeti damgasını vurdu. Bursa halkı iki gün doyuncasıra gecesi ekibini dinleme imkanını yaşadı.
Bursa Yenişehir ilçe Belediyesi bu yıl 4.kez düzenlediği Altın Biber festivali 
Etkinlikler Çınarlı Camisi'nde mevlit okunmasıyla başladı. Mevlit sonrası Romanya Tortoman kasabası Belediye Başkanı Chitic Lucian, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası etkinlikler Uluköy Mahallesi'nde geleneksel kına gecesi ve uluslararası halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bugün başlayan etkinliklerimiz geçmişten günümüze tüm şehitlerimiz için okuttuğumuz Kuranı Kerimler, mevlidi şerifler ile başlamış oldu" diye konuştu. Festivalin 1. günü Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu'nun verdiği konser ile sona erdi.

Yenişehir ilçe Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Genel Sekreter A.Kadir Açar'a teşekkür etti. Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi sıra gecesi ekibinin ilçe halkına muhteşem iki gece yaşattığını belirten Başkan Çelik " bu yıl dop dolu bir şenliği geride bıraktık Şanlıurfadan gelen sıra gecesi ekibinin  müzik ziyafeti bizleri mutlu etti." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195