Title of a News Article

 Urfa Emniyetinden Urfalı çocuklara gezi turu

 Urfa Emniyetinden Urfalı çocuklara gezi turu
banner206
Biz Anadoluyuz Şanlıurfa gezisi projesi kapsamında 150 öğrenci Çanakkale ve İstanbul'a götürülerek görme imkanı sağlandı. 

Urfa Emniyetinden yapılan yazılı açıklamada, "Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ‘Biz Anadoluyuz Şanlıurfa Gezi Projesi’ kapsamında çocuklarımızın bulundukları ortam dışına çıkılarak milli ve manevi değerlerimizin somutlaştığı yerleri görmeleri sağlanması amacıyla il merkezi ve ilçelerimizden toplam 150 öğrencimizin katılımıyla Çanakkale ve İstanbul illerine tarihi ve kültürel gezi düzenlenmiştir.
       Milletleri ayakta tutan milli, manevi ve ahlaki değerlerdir. Bu değerler, milletlerin birlik beraberlik ve toplumsal dayanışma içerisinde yaşamasını ve milli kimliğiyle tarih sahnesinde yer almasını sağlamaktadır. Milletler, söz konusu değerleri gelecek kuşaklara aktardığı oranda varlıklarını sürdürürler. Milletimizin millî, ahlâkî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten, yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, başarılı ve güzel ahlaklı çocuk ve gençler yetiştirmek ortak hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Projemizle milli ve manevi değerler bilinci aşılanan örnek genç nesil amaçlanmaktadır. 
        Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." Denildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195