Title of a News Article

Urfa Vekili son yolculuğuna uğurlandı...

Urfa Vekili son yolculuğuna uğurlandı...
banner206

Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Özlek için TBMM'de resmi tören yapıldı. Törene Şanlıurfa eski Milletvekilleri Yahya Akman ve Abdülkerim Gök katılırken, mevcut Milletvekillerinden hiç kimsenin katılmaması dikkatleri çekti. 
Dün Vefat eden AK Parti Kurucu Üyesi ve 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Özlek için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Özlek'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile bazı eski milletvekilleri ve Meclis personeli katıldı.
Özlek'in naaşı, Hacı Bayram Camisi'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedilecek.
1939 yılında Suruç'ta dünyaya gelen Özlek, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Genel Başkanlığı, Ankara Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanlığı yaptı.
AK Parti Kurucu Üyesi ve 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Özlek, evli ve 10 çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
kenne mıhe
kenne mıhe - 5 yıl Önce

gavur cellonun kardaşı değil mi urfalı vekiller harama bulaşmasın diye katılmadı gavur ama Allah rehmet etsin

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142