Title of a News Article

Urfa'nın İki Yazarı var...

özel haber.

Urfa'nın İki Yazarı var...
banner206

Şanlıurfa'nın iki önemli Yazar-Şair'leri hayranları ile imza gününda buluştular. Şanlıurfanın genç iki yazarı  Yasemin Küçüközkan ve Arif  Toprak yeni kitaplarının tüm gelirlerini bağışlayacakları imza gününde hayran kitlelerinin akınına uğradılar. 


Kelepir kitapevinde dün düzenlenen imza günü ve söyleşide okurlarıyla buluşan Yasemin Küçüközkan ve Arif Toprak kitaplarını imzalayıp sohbet ettiler. Yazarların deneme, roman ve şiir kitapları kitapseverler ve okuyucuları ile buluştuğu imza gününde çok sayıda kitabın satılması sevinçle karşılandı. 

İmza gününden elde edilen geliri Suriyedeki iç savaş ve kargaşadan dolayı ülkemize sığınanlara verileceğini anlatan yazarlardan Yasemin Küçüközkan "yoksulluk ve açlık kış mevsiminde kendini daha fazla hissettiriyor, ayırım yapmadan yardıma ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, bu vesileyle imza günü düzenledik,kitap severler bizleri yanlız bırakmadılar, kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Şair ve yazar Arif Toprak ise herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ederek imza gününe gelip destek veren okurlara teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.Toprak' Urfa'da kitap okuma alışkanlığını geliştirilmesi için yerel yöneticilerden destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195