Title of a News Article

Urfa'ya Üç sanatçı geliyor...

Urfa'ya Üç sanatçı geliyor...
banner206
Şanlıurfa'da, önümüzdeki cumartesi günü muhteşem bir konser şöleni yaşanacak. 

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Abdurrahman Önül ve Ali Sinanoğlu, 4 Kasım cumartesi günü Şanlıurfalılarla buluşacak. Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde yapılacak olan konser hazırlıkları ve tanıtımları şimdiden başladı.


Tüm  Gençlik teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz ve Urfa il Başkanı Mahmut Dağ, tüm Urfalıları bu konsere davet etti. 

Saat 17:00'da başlayacak olan konserde ünlü sanatçıların sahne alması, Mehteran takımı, halk oyunları ve Kur-an'ı Kerim tivaletiyle saat 22:00'a kadar sürecek. Ücretsiz olan bu konsere şimdiden yoğun ilgi olacağı gözlemleniyor. 


Türkiye Gençlik Teşkilatı Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Dağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "TGT genel başkanı Hakan Polat ve genel başkan yardımcısı Mehmet Ali yavuz adına  başta sanliurfa valiliği; emniyet müdürlüğü ve Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere tüm urfalilara desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Düzenlenen Tek Sevdamız Türkiye programına bütün halkımız ve Türkiye sevdalilari davetlidir. 4 kasımda urfada başlayan bu millet sevdası ateşi bütün memlekete yayılacaktir. Tek umudumuz olan gençlerimizin dinine bağlı; memleket sevdalısı ve ümmet bilinci ile yetişmesini hedefleyen TGT ailesi olarak Sanliurfa açılış programımızda bizlerle olmanızdan kıvanç duyarız." dedi. 


Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195