Title of a News Article

Usta eller Urfa için makas tuttu

Usta eller Urfa için makas tuttu
banner206
Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası ile Style By Aslan Kuaför işletmecisi yılların tecrübeli makas ustası Ahmet Aslan'ın birlikte düzenlediği 'bir makasla sen at' projesi büyük ilgi gördü. 

Şanlıurfa için bir makasta sen at projesi kentin tarihi mekanlarından birisi olan Balıklıgöl platosunda düzenlendi.  Etkinliğe Dernek başkanı Nezif Kayalar ve Kuaför ustası Ahmet Aslan ev sahipliği yaptı. Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vildan Gönül Çelik'te programa katılım sağlayan isimler oldu.

STYLE By Aslan Kuaför Salonu işletmecisi Ahmet Aslan yaptığı açıklamasında; 
"Projeye  destek  veren  meslektaşlarım  Halil Aktabur, Mehmet Ağan, Mehmet Kaçar, Ahmet Aldemir'e  sonsuz  teşekkürlerimi  sunuyorum.' Dedi.



Düzenlenen ve hayata konulan proje, Kuaförlük ve beraberliğin değerini bilinmesi ve daha iyi usta kalfaların yetiştirilmesi amacıyla tertiplendiği öğrenildi. Öte yandan düzenlenen program kapsamında balıklıgöl platosunda usta eller makas tutarak çok sayıda genç ücretsiz olarak traş edildı.  Edilen traşlarda ustalar hünerlerini göstererek çok sayıda traş olan gence yeni şekil saç traşları kazandırmış oldular.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonrası emeği geçenlere plaket ve madalya takdim edildi. 


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195