Title of a News Article

Vali Erin'den Kandil mesajı...

Vali Erin'den Kandil mesajı...
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyaya teşrif ettiği hicri Rebiülevvel ayının 12’nci gecesine denk gelen Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“Peygamberimiz ve Çocuk” temasıyla kutlanan haftanın, İslam’ı ve Hz. Muhammed’in (s.a.v.) güzel ahlakını yeniden keşfetmemiz için bir fırsat olduğunu değerlendiren Vali Erin, mesajında şunları ifade etti:

İnsanlığın gerçek huzur ve refahının yegâne değeri olan İslam dini, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) üstün ahlaki ve insani vasıflarıyla birleşerek O’nun şahsında hayata yansımaya başlamıştır.

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili, O’nun vasıtasıyla tüm insanlığı kucaklayan İslam’ı ve güzel ahlakı yeniden keşfetmemiz gereken bir fırsattır.

Peygamberimiz ve Çocuk temasıyla kutlayacağımız Mevlid-i Nebi Haftasının, Peygamberimizin insani, ahlaki ve vicdani hasletlerini toplum olarak benimseyeceğimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirirken bu hassasiyetlerle yaklaşma bilincine ulaştırmasını diliyorum.

Yüreklerin Yüce Allah’a yöneleceği, dillerin af ve mağfiret için yakaracağı bu gecenin tüm insanlığın huzur ve refahına vesile olmasını diliyor, Şanlıurfalı kardeşlerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195